Osobní účet bez nesmyslných poplatků

5/5 - (1 vote)

Málokdo chce v dnešní době platit za bankovní služby. Navíc, pokud je trh s bankovními institucemi natolik pestrý, že si vybere opravdu každý. Pokud se také řadíte k těm, kteří od své banky vyžadují profesionální přístup, nadstandardní zázemí a bezplatnost jednotlivých úkonů, bude vaší volbou mKonto.

Osobní účet od mBank si zakládá na jedné zásadní věci. Tento bankovní produkt je poskytován zcela zdarma. Ano, na rozdíl od jiných bank, neplatíte řady poplatků, které se mohou ročně vyšplhat do astronomických částek v horizontu několika desítek eur.

Přednosti osobního účtu mKonto

Pokud bychom měli provést komplexní charakteristiku, je nutné poznamenat, že mKonto je primárně určeno pro fyzické osoby, tedy běžných lidí. Ti potřebují platit mnoho věcí bezhotovostně, rádi by si uložili své peníze do banky a nemají potřebu nosit na nákupy velkou hotovost, ale dávají zelenou platební kartě.

Osobní účet tohoto typu vás přesvědčí v podstatě okamžitě poté, co vám bude sděleno následující.

  • Neplatíte za vedení účtu
  • Neplatíte za příchozí a odchozí platby
  • 1 výběr měsíčně z libovolného bankomatu v ČR nebo v zahraničí zdarma a bez podmínek. Při aktivním používání karty získáte až 4 výběry zcela zdarma

Správa financí prostřednictvím internetu

Pokud si založíte mKonto, věřte, že k penězům budete blíže než si vůbec myslíte. Společnost mBank nabízí svým klientům přehledné internetové bankovnictví, ve kterém si nastavíte trvalé příkazy, inkasa a ostatní služby jak jinak, zdarma.

Ke kompletnímu správě financí přispívá také mobilní bankovnictví pro smartphony (chytré telefony). O jakýchkoliv pohybech můžete být informováni e-mailem nebo běžnou SMS zprávou. Zkrátka nepřetržitý dohled nad financemi 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

V čem vás překvapí mKonto?

V jednoduchosti, dostupnosti a v maximálním pohodlí. Těšit se můžete na mnoho příjemných věcí, mezi které patří například výběr platebních karet – mKarta, Zlatá mKarta a mNálepka. I již zmíněné výběry z bankomatů přinášejí daleko více možností jak se na první pohled zdá. Od září 2016 totiž přicházejí zásadní novinky.

Při aktivním využívání karty jsou všechny výběry z libovolného bankomatu v ČR i v zahraničí zdarma, stačí si vybrat vždy alespoň 1500 Kč.
Podstatné je také zmínit, že jedna osoba může na své rodné číslo vlastnit pouze jediné mKonto. K němu si však založíte až čtyři přidružené účty eMAX a eMAX Plus. Popřípadě dáte přednost spolumajitelů nebo si určíte disponenta.

Jednoduchá cesta k mKONTO …

Pokud toužíte vlastnit bezplatný osobní účet, který lze rozšířit o mnoho dalších služeb, pak volte mKonto. To můžete získat z pohodlí vlastního domova bez nutnosti navštěvovat vzdálené pobočky či mKiosku. Navíc jsou k dispozici profesionální operátoři, kteří vám vyhoví v mnoha oblastech a poradí s danými problémy.


mBankmKonto
Comments (0)
Add Comment